Dóna, aprén i col·labora!

Com ja saps, el MUSEU D’INFORMÀTICA, reconegut oficialment per la Generalitat Valenciana, està treballant intensament per contribuir a la preservació i divulgació del patrimoni cultural de la Informàtica.

Gràcies a l’esforç de les persones que donem vida a l’ETSINF (PDI, PAS i alumnes) intentem despertar vocacions en estudiants d’ensenyament secundari. Ja ens han visitat més de 4.000 i segur que una bona part, xics i xiques, tornaran a l’ETSINF per a ser futurs informàtics / es.

Et volem informar que aquest any el Museu d’Informàtica vol posar en marxa un àmbit expositiu dedicat als DISPOSITIUS DE CÀLCUL que s’han fet servir al llarg de la història i que estarà compost per objectes com:
Àbacs, regles de càlcul, taules matemàtiques (logaritmes, trigonomètriques, mercantils, etc.), calculadores de qualsevol tipus (mecàniques, elèctriques), manuals de funcionament, publicitat d’aparells, etcètera.

Per això volem comptar amb la teva ajuda. Com saps, els fons del museu provenen de donacions, tant de particulars com d’institucions. Per això et demanem que col·labores amb nosaltres fent una DONACIÓ de qualsevol objecte d’aquesta naturalesa.

Com a mostra de gratitud, aquest gest és reconegut pel museu tant a la seua pàgina web com en els objectes mostrats en la seua exposició permanent (http://museu.inf.upv.es/donacions/). En qualsevol cas, el Museu d’Informàtica es compromet a la valoració, preservació, estudi i difusió del material que li siga donat.

A més, si estàs interessat i vols col·laborar en les activitats que organitza el museu, posa’t en contacte amb nosaltres en museu@inf.upv.es, estarem encantats d’atendre’t i comptar amb el teu suport.

Anima’t i col·labora, tots eixirem guanyant!