Agraïments

El Museu d’Informàtica és el resultat tangible del nou projecte de difusió cultural del patrimoni informàtic que, des de gener de 2012, ha posat en marxa l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la Universitat Politècnica de València (UPV).

El nostre museu és fruit d’un treball col·lectiu en què s’han implicat moltes persones que treballen en l’ETSINF, com ara el seu director, Eduardo Vendrell; el subdirector de cultura, Diego Álvarez; el personal auxiliar i tècnics adscrits a la nostra escola, així com molts dels seus professors, que també han participat de diverses maneres. L’actual responsable del museu és el professor Xavier Molero.

Al museu han participat activament diversos alumnes dels últims cursos de l’ETSINF, en qualitat de becaris, dins del projecte de difusió: José María Segarra, Jordi Magraner, Cynthia España, Carla Martínez, Francisco J. Guerra, Rocío Alegre i Juan Cortés. A més a més, Daniele Ferrante ha col·laborat en la millora de la senyalètica del museu, i Julie Galea ha dut a terme la traducció al francés.

D’altra banda, el professor Jorge González s’encarrega de la part tècnica del taller Museu en viu, Abelardo Codoñer ens ha obsequiat amb unes fotos magnífiques del museu i la professionalitat de la periodista María José Rodríguez permet que les nostres activitats culturals i propostes pedagògiques arriben a tots els racons de la societat.

Per últim, els donants, gràcies a la seua generositat, enriqueixen contínuament els fons del museu i ens ajuden a preservar així gran part del nostre patrimoni informàtic. Un patrimoni que és de tots.

A tots ells, i també als nostres visitants, GRÀCIES!