El jurat ha fallat els premis de la I Edició del concurs fotogràfic “Bits en femení”

El jurat ha fallat els premis de la I Edició del concurs fotogràfic “Bits en femení”

L‘Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha resolt els premis del concurs de fotografia digital organitzat el passat mes de març, el termini de presentació d’imatges del qual va concloure el passat 29 d’abril.

El tema del concurs era “La informàtica necessita dones per inventar el futur” i es dirigia a estudiants d’ESO, Batxiller, Cicles Formatius i estudiants de l’ETSINF .

El concurs comptava amb quatre categories, tal com recullen les bases. El jurat s’ha reunit avui i ha decidit deixar desertes les categories I, II i III, i atorgar un únic premi a la categoria IV .

  • La fotografia que encapçala la informació ha estat la guardonada amb el premi en la categoria IV, el seu autor és José Matías Cano Aguilar i el títol és “Navega con tu inspiración sin rozar el suelo, flotando sobre tus dedos”.

L’objectiu del “I Concurs de Fotografia Digital: Bits en Femení” és fer visible la imatge de la dona en la informàtica, conscienciar els i les joves i la comunitat universitària respecte al baix índex d’alumnes enginyeres en aquesta disciplina i difondre l’enginyeria informàtica des d’una perspectiva en femení.

El lliurament del premi es realitzarà el dijous 8 de maig a les 14.00 h, a la direcció del centre (3r pis, edifici 1H).

Share

Comments

  1. Loli Novella Says: May 7, 2014 at 11:26 am

    En las bases del concurso pone que todas las categorias tenian premio como que solo hay un premio??

  2. Hola Loli,
    Tal como se indica en la noticia, el jurado decidió dejar el resto de categorías desiertas.
    Un saludo.

Comments are closed.