Entrada Sostenible

Actualment el Museu d’Informàtica té implantada la iniciativa d’ENTRADA SOSTENIBLE que és imprescindible per a poder accedir al Museu.

Per a accedir al Museu els alumnes hauran de portar un residu electrònic per a reciclar: aparells electrònics, ordinadors, petits electrodomèstics, impressores, pantalles, CD, DVD, mòbils, carregadors, bateries, piles, cables, etc. Qualsevol “RAEE” és benvingut per a conscienciar sobre la importància de reciclar i treballar la problemàtica de la brossa electrònica. La iniciativa serà coordinada pel Museu d’Informàtica i la Unitat de Medi ambient de la UPV.

Serà imprescindible per a la realització de qualsevol visita guiada o taller.

Com es durà a terme? A l’inici de cada taller o visita guiada s’anirà a un dels punts nets situats dins d’edifici 1E de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica. Ací se’ls donarà als alumnes i alumnes informació rellevant sobre com s’han de reciclar aquest tipus d’objecte i cadascun d’ells reciclarà el que ha portat personalment. Previ a açò, el professorat hauran de lliurar una plantilla a la persona del Museu encarregada de l’activitat, que podrà ser descarregada des dels següents links emplena amb tot allò que han reciclat.

Descàrrega Plantilla format PDF Descàrrega Plantilla format DOC