II Cicle de Cinema – Museu d’Informàtica

En temps on és difícil distingir els bons dels dolents, portem al “Cicle de Cinema – Museu d’Informàtica”, quatre pel·lícules sobre quatre personalitats controvertides que han revolucionat el món dels ordinadors . Per a alguns aquests personatges són visionaris que han millorat la societat, però per a altres són fanàtics i obsessius que només han buscat la pròpia glòria. El fet és que a ningú li resulten indiferents . Tots ells tenen en comú que van saber emprar la tecnologia informàtica del moment per als seus interessos . Per poder decidir si aquests interessos són ètics o no, hauràs de veure la pel·lícula amb nosaltres .

El Museu d’Informàtica et convida a conèixer més detalls de la vida de:

  1. Kevin Mitnick , el 22 octubre 2014 a la pel·lícula Hackers 2 (2000) on se’ns mostra com actuava i com es va buscar a hacker més famós dels Estats Units i possiblement de la història.
  2. Mark Zuckerberg , el 26 de novembre a la pel·lícula La xarxa social (2010) en la qual veiem com crea Facebook amb més polèmiques i intrigues de les que qualsevol hagués pensat que podrien haver en una xarxa social de ” amics”.
  3. Julian Assange el 18 de febrer de 2015, en la pel·lícula El cinquè poder (2013 ) o com aquest personatge va fer tremolar als poders coneguts i desconeguts , una pel · lícula de la qual encara es desconeix el veritable desenllaç .
  4. Steve Jobs el 22 de març del 2015 a la pel · lícula Jobs (2013) , segurament el títol més desitjat per un dels personatges més controvertits i polèmics que la història de la informàtica ha donat, amb tants detractors com admiradors, visionari o “celebrity ” ?

Els llargmetratges es projectaran a la Sala d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica ( edifici 1H ) a les 16 : 30h . Cada sessió consta d’una presentació de la pel·lícula i la seva relació amb la Informàtica , la projecció de la mateixa i una posada en comú, un cop finalitzada on podràs decidir si has conegut a un heroi o un vilà.

Cicle de Cinema i informàtica : Un Museu de Cinema

Lloc : Edifici 1E ETSINF

Dates : 22 d’octubre , 26 de novembre , 18 de febrer i 25 de març

Horari: 16 : 30h

Més informació : http://museu.inf.upv.es/

ciclecine