Scratch Day – Aprén a programar!

El Museu d’Informàtica, en col·laboració amb ACM UPV Chapter, durà a terme, el 22 de setembre, l’Scratch Day.

Aquesta activitat proposa conéixer i desenvolupar xicotets projectes, en l’entorn educatiu, de programació Scratch: un entorn d’aprenentatge que permet a les persones sense coneixements previs obtenir resultats ràpidament, sense haver d’aprendre a escriure en un llenguatge de programació convencional.

GEIDI final

 

Scratch facilita la creació d’històries interactives, jocs i animacions, i el seu entorn permet combinar objectes, gràfics, sons i seqüències d’ordre i compartir les creacions pròpies amb altres persones de forma online. Aquest entorn s’està desenvolupant des del 2007 en el MIT (Institut Tecnològic de Massachusetts), a càrrec d’un equip dirigit per Mitchel Resnick. Actualment, s’utilitza per milions de persones arreu del món.

L’Scratch Day tindrà lloc el 22 de setembre al Laboratori Linus Torvalds, situat a l’edifici 1G de l’ETSINF; permet escollir entre dos possibles torns. L’opció del primer torn serà de les 9.00 fins a la 13.30 h, mentre que l’opció del segon torn serà de les 15.00 fins a les 19.30 h.

Si eres alumne de l’ETSINF i t’interessa assistir a aquesta activitat pots inscriure’t de manera totalment gratuïta en el següent enllaç, o mitjançant el codi QR de la imatge de l’esquerra.

T’esperem!

 

 

DESCARREGA LA GUIA DE REFERÈNCIA D’SCRATCH 2 DES D’ACÍ