Taller de Retroinformàtica: informació i protocol a seguir

El Taller de retroinformàtica és la proposta didàctica que el museu ofereix als seus visitants per submergir-se, totalment, en el món i els usos informàtics dels primers ordinadors que arribaren a l’àmbit domèstic. Les visites al Taller de retroinformàtica estan concebudes com un taller de treball amb una part lúdica. En concret, els alumnes fan servir microordinadors dels anys 80 del segle XX (Amstrad, MSX), encara operatius, per estudiar el funcionament de petits programes en llenguatge BASIC i també per a jugar amb videojocs de l’època.

A causa de les particularitats de les condicions de l’espai i de la naturalesa del material de treball, el museu fa una crida a la responsabilitat i bon ús d’aquest material i de les seues instal·lacions, a fi que en puguen gaudir totes les persones interessades en futures visites.

Per a les visites al Taller de Retroinformàtica cal sol·licitar cita prèvia al formulari de sol·licitud que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

El Taller de Retroinformàtica pot acollir fins a un màxim de 32 persones (2 persones per lloc de treball). La durada de la visita del Taller de Retroinformàtica será proposada pel responsable/tutor del grup d’alumnes segons les seues necessitats. El museu rebrà els visitants al Punt de Trobada, situat tot just a la porta d’entrada de l’edifici 1E

El taller ofereix els fonaments pràctics del llenguatge de programació BASIC. Per aquest motiu, no són necessaris coneixements previs del llenguatge.

Sol·licita ací el teu taller

[contact-form-7 404 "Not Found"]