Visites guiades: informació i protocol a seguir

Per a les visites guiades cal sol·licitar cita prèvia al formulari de sol·licitud al final d’aquesta pàgina.

Recomanem que abans de la visita, es realitzen algunes de les Activitats Pedagògiques que us proposem ací. Després al formulari de sol·licitud et preguntarem per les activitats previes realitzades.

Sin título-15

puntoVEls grups estan limitats a un màxim de 25 persones. La visita guiada dura, aproximadament, 2 hores i inclou una breu presentació del museu, la projecció d’un documental sobre la Història de la Informàtica i el recorregut de l’exposició permanent del museu amb un guia. La visita guiada s’inicia en el Punt de Trobada, situat tot just en la porta d’entrada de l’edifici 1E.

Per a aquest tipus de visites és recomanable que els alumnes hagen realitzat prèviament alguna de les activitats pedagògiques que el museu proposa. Per aquesta raó, és molt important que el professor/tutor, segons els seus alumnes, determine les activitats que es faran a classe abans de venir a visitar-nos.

Durant la visita s’entregarà als alumnes el següent qüestionari a resoldre, que pot descarregar-se mitjançant aquest enllaç.

Imprescindible dur bolígraf!

Sol·licita ací la teua Visita Guiada


Vídeos educativosPelículasCuestiones a resolverDiagrama cronológico