El jurat ha fallat els premis de la I Edició del concurs fotogràfic Bits en femení

El jurat ha fallat els premis de la I Edició del concurs fotogràfic Bits en femení

L‘Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica ( ETSINF ) de la Universitat Politècnica de València ( UPV ) ha resolt els premis del concurs de fotografia digital organitzat el passat mes de març , el termini de presentació d’imatges del qual, va concloure el passat 29 d’abril.

El tema del concurs era : La informàtica necessita dones per inventar el futur i es dirigia a Estudiants d’ESO , Batxiller , Cicles Formatius i estudiants de l’ETSINF .

El concurs comptava amb quatre categories tal com recullen les bases . El jurat s’ha reunit avui i ha decidit deixar desertes les categories I , II i III i atorgar un únic premi a la categoria IV .

  • La fotografia que encapçala la informació ha estat la guardonada amb el premi en la categoria IV , el seu autor és José Matías Cano Aguilar i el títol és : “Navega con tu inspiración sin rozar el suelo, flotando sobre tus dedos” .

L’objectiu del I Concurs de Fotografia Digital : Bits en Femení és fer visible la imatge de la dona en la informàtica , conscienciar els / les joves i a la comunitat universitària respecte al baix índex d’alumnes enginyeres en aquesta disciplina i difondre l’enginyeria informàtica des d’una perspectiva en femení .

El lliurament del premi es realitzarà el dijous 8 de maig a les 14:00 h a la direcció del centre (3r pis, edifici 1H )

Share