Cicle de Cinema – Revolution OS

portadarevos

El Museu d’Informàtica de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la UPV (ETSINF) continua amb les projeccions del Cicle de cinema  “Un Museu de cine” que va començar al 2013, amb la emisió en pantalla del llargmetratge  “Revolution OS” el proper 12 de març, al Saló d’Actes de l’Escola d’Informàtica a les 16:30h. 

Revolution OS explica la història dels informàtics que es van rebel · lar contra el model de software propietari ( Microsoft, Apple, entre d’altres) per crear GNU / Linux i el moviment Open Source. Juntament amb la resta de moviments que propugnen el software lliure , representen una de les majors amenaces de les grans corporacions que avui dia creen i monopolitzen el software.

Rodada a Silicon Valley , Revolution OS segueix la pista als pioners del desenvolupament de Linux i del codi obert , i inclou entrevistes a personatges tan influents en la Informàtica com Linus Torvalds, Richard Stallman, Bruce Perens, Eric Raymond, entre d’altres.

El Cicle de Cinema s’ha organitzat com una nova proposta per aprofundir de manera lúdica en l’evolució de la informàtica . Des del seu inici » Un Museu de cinema» ha programat llargmetratges ambientats en la dècada dels 50, els 60, els 70 i els 80 que recullen part de la història recent de la informàtica .

L’objectiu és presentar una activitat que apropi a tot tipus de públic les diferents facetes de la Informàtica d’una forma amena, a través del llenguatge cinematogràfic .

Cada sessió consta d’una presentació de la pel · lícula i la seva relació amb la Informàtica , la projecció de la mateixa i una posada en comú , un cop finalitzada.

Aquesta pel · lícula tanca el cicle iniciat el passat 2013. Es projecta per tal d’analitzar el desenvolupament del software lliure. Ja han estat emeses  Els pirates de Silicon Valley , Telèfon Vermell i Un cervell d’un bilió de dòlars .

Si entre els teus passions sumes cinema i informàtica acudeix a aquesta singular mostra a la ETSINF. Cicle de Cinema i informàtica : Un Museu de Cine.

Ciclo de Cine – Revolution OS

portadarevos

El Museo de Informática de la Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática de la UPV (ETSINF) continúa con las proyecciones del Ciclo de cine “Un Museo de cine” que comenzó en 2013, con la emisión en pantalla del largometraje “Revolution OS” el próximo 12 de marzo, en el Salón de Actos de la Escuela de Informática a las 16:30h. 

Revolution OS cuenta la historia de los informáticos que se rebelaron contra el modelo de software propietario (Microsoft, Apple, entre otros) para crear GNU/Linux y el movimiento Open Source. Junto con el resto de movimientos que propugnan el software libre, representan una de las mayores amenazas de las grandes corporaciones que hoy en día crean y monopolizan el software.

Rodada en Silicon Valley, Revolution OS sigue la pista a los pioneros del desarrollo de Linux y del código abierto, e incluye entrevistas a personajes tan influyentes en la Informática como Linus Torvalds, Richard Stallman, Bruce Perens, Eric Raymond, entre otros.

El Ciclo de Cine se ha organizado  como una nueva propuesta para ahondar de manera lúdica en la evolución de la informática.  Desde su inicio “Un Museo de cine” ha programado largometrajes ambientados en la década de los 50, los 60, los 70 y los 80 que recogen parte de la historia reciente de la informática.

El objetivo es presentar una actividad que acerque a todo tipo de público las diferentes facetas de la Informática de una forma amena, a través del lenguaje cinematográfico.

Cada sesión consta de una presentación de la película y su relación con la Informática, la proyección de la misma y una puesta en común, una vez finalizada.

Esta película cierra el ciclo iniciado el pasado 2013. Se proyecta con el fin de analizar el desarrollo del software libre. Ya han sido emitidas Los piratas de Silicon Valley, Teléfono Rojo y Un cerebro de un billón de dólares.

Si entre tus pasiones sumas cine e informática acude a esta singular muestra en la ETSINF. Ciclo de Cine e informática: Un Museo de Cine

  • Lugar : Edificio 1E ETSINF
  • Fecha: 12 de marzo
  • Horario: 16:30h
  • Enlace cartel del ciclo: http://goo.gl/kjQ3qU