Premis Alan Turing

El Museu d’Informàtica i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF), us conviden a visitar l’Exposició sobre el Premi Turing  (ACM Turing Award) que hi ha instal·lada en la planta baixa de l’edifici 1 G.

L’exposició tracta de donar visibilitat a les grans figures de l’enginyeria informàtica, en línia amb altres iniciatives de divulgació promogudes pel Museu i l’ETSINF.  Per a açò s’ha seleccionat una vintena de guardonats i guardonades que es mostren en diferents pòsters al costat del camp on van destacar i que els va portar a obtenir el reconeixement d’ACM.

Entre les figures presents trobem a investigadors i professionals de la talla de C. Antony R. Hoare, Edsger Dijkstra o Barbara Liskov  presents per les seues contribucions a la definició i disseny de llenguatges de programació.

En el disseny de la mostra ha participat l’equip de treball del Museu d’Informàtica. L’exposició romandrà en els panells situats en la planta baixa de l’edifici 1G.

Visita-la i indica’ns a qui més incorporaries. Si comparteixes alguna imatge en xarxes, etiqueta-la amb #TuringUPV i ens farem ressò des dels canals de la ETSINF i el Museu.

Sobre el premi Turing

El Premi Turing és un premi de les Ciències de la Computació que és atorgat anualment des de 1966 per l’Association for Computing Machinery (ACM) als qui hagen contribuït de manera transcendental al camp de les ciències computacionals.

El guardó ret homenatge a Alan Turing, considerat un dels pares de la informàtica, i des de l’any 2014 és patrocinat per Google, que recompensa amb un premi d’un milió de dòlars nord-americans el guanyador.

Mira els pòsters ací