Videojocs Clàssics amb Scratch

Samuel Villaescusa Vinader

En aquesta secció del museu realitzada per Samuel s’inclouen cinc dels grans videojocs de la història de la informàtica perquè els usuaris gaudisquen amb ells alhora que aprenen (o milloren les seues habilitats).

Els videojocs han sigut creats en el llenguatge de programació Scratch, gràcies al quin es disposa d’un espai en el qual els usuaris poden comentar les seues opinions o ampliacions sobre el videojoc a més d’una interessant opció que es denomina «reinventar», la qual permet a l’usuari accedir al codi font del videojoc i poder observar com s’ha creat o afegir noves funcionalitats a aquest. Si vols saber més sobre els Jocs Scratch prem el botó a continuació.

 Miguel Marqués Moros

Continuació de la secció creada per Samuel, en aquesta nova part s’inclouen tres dels grans videojocs de la història de la informàtica perquè tots els usuaris puguen gaudir i alhora aprendre.

Els videojocs han sigut implementats a través del llenguatge de programació Scratch. Prèviament, s’han emportat tasques d’estudi per a conéixer més a fons aquests videojocs. A més Scratch posseeix una comunitat d’usuaris participativa. En ella els usuaris comparteixen els seus videojocs permetent a uns altres obtindre programes dels seus videojocs i fins i tot existeix una opció anomenada “reinventar” per a no partir de zero en la programació.