Retropolis València

Retrópolis Valencia és un event sense ànim de lucre que té com a finalitat la divulgació, promoció i preservació de la cultura del videojoc i de la informàtica clàsica, tant dels equips comercialitzats durant el desembarcament de la informàtica al àmbit domèstic i familiar com del software desenvolupat, dins i fora del nostre pais, frut d’una industria de videojocs que donava les seues primeres pases.

Tanmateix, es preten oferir un espai de reunió que resulte atractiu a grups de desenvolupament i aficionats al món de la retroinformàtica,

I per últim, per al visitant es proporciona un marc incomparable de intercanvi cultural i lúdic amb les noves generacions, donant cita a diverses manifestacions artístiques i tecnològiques en torn a les màquines i videojocs retro.

Retrópolis 2022

NOTA ACLARATORIA: La 5ª edición de RetróPolis Valencia tiene lugar del 30 de abril al 5 de mayo de 2022 con la siguiente programación: 

  • Sábado 30 de abril: jornada de puertas abiertas con entrada solidaria (Videojuegos x Alimentos), expositores, conferencias, visitas guiadas al museo, torneos, etc.
  • Del 30 de abril al 5 de mayo se podrá disfrutar de una exposición  temporal sobre La Edad de Oro del Software Español unida a la proyección en bucle de sendos documentales.
  • El jueves 5 de mayo está prevista la participación del Centro de FP Almi (Tavernes de Valldigna) en un taller de retroinformática con contenidos especiales derivados de la semana RetróPolis.

 

Edicions anteriors

Retrópolis 2019
Retrópolis 2018
Retrópolis 2017
Retrópolis 2016