Cicle de Cinema – Pirates de Silicon Valley

portadapirata

El Museu d’Informàtica de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la UPV (ETSINF)  inaugura les projeccions del Cicle de cinema  Cicle de Cinema “Un Museu de cine” que va començar el 2013 , amb la projecció del llargmetratge “Pirates de Silicon Valley” el pròxim 12 de febrer, al Saló d’Actes de la Escola d’Informatica a les 16:30h. El Cicle de Cinema s’ha organitzat com una nova proposta per aprofundir de manera lúdica en l’evolució de la informàtica . Des del seu inici “Un Museu de cinema” ha programat llargmetratges ambientats en la dècada dels 50 , els 60 , els 70 i els 80 que recullen part de la història recent de la informàtica . L’objectiu és presentar una activitat que apropi a tot tipus de públic les diferents facetes de la Informàtica d’una forma amena , a través del llenguatge cinematogràfic . Cada sessió consta d’una presentació de la pel · lícula i la seva relació amb la Informàtica , la projecció de la mateixa i una posada en comú , un cop finalizada. En les pel · lícules pendents d’emetre s’analitzaran , els orígens de les empreses Apple i Microsoft i el desenvolupament del programari lliure Ja han estat projectades Telèfon Roig y Un cervell d’un bilió de dòlars i queden per emetre Pirates de Silicon Valley, el pròxim 12 de febrer i Revolution OS el 12 de març Si entre els teus passions sumes cinema i informàtica acudeix a aquesta singular mostra a la ETSINF.

Cicle de Cinema i  informàtica: Un Museu de Cine

Lloc : Edifici 1E ETSINF

Data: 12 de febrer

Horari: 16:30h

Enllaç cartell del ciclehttp://goo.gl/kjQ3qU

Més informacióhttps://museoinf.webs.upv.es/

Posted in Notícies.