Guanyador I Concurs de fotografia digital “Bits en Femení”

DSC01393

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha lliurat el premi del concurs de fotografia digital organitzat el passat mes de març.

El tema del concurs era “La informàtica necessita dones per inventar el futur” i es dirigia a estudiants d’ESO, Batxiller, Cicles Formatius i estudiants de l’ETSINF.

El concurs comptava amb quatre categories tal com recullen les bases. El jurat va decidir deixar desertes les categories I, II i III i atorgar un únic premi a la categoria IV.

  • La fotografia que encapçala la informació correspon amb el lliurament del premi a José Matías Cano Aguilar, guanyador en la categoria IV amb la foto titulada “Navega con tu inspiración sin rozar el suelo, flotando sobre tus dedos”, per part del director de l’ETSINF, Eduardo Vendrell.

L’objectiu del I Concurs de Fotografia Digital: Bits en Femení era fer visible la imatge de la dona en la informàtica, conscienciar els i les joves i la comunitat universitària respecte al baix índex d’alumnes enginyeres en aquesta disciplina, i difondre l’enginyeria informàtica des d’una perspectiva en femení. Esperem que els estàndards de qualitat del material presentat augmenten en futures edicions.

Esperem la teua futura presentació en la pròxima edició!

Posted in Notícies.