Els innovadors: els genis que inventaren el futur

Títol: Els innovadors: els genis que inventaren el futur
Autor: Walter Isaacson
Editorial: DEBATE
ISBN: 9788499924663
Ressenya: Després de la seua extraordinària biografia sobre Steve Jobs, a Els innovadors Walter Isaacson explica la fascinant història de les persones que van inventar l’ordinador i Internet, un llibre destinat a convertir-se en la història definitiva de la revolució digital i en una guia indispensable per entendre com va succeir realment la innovació i quins han estat els seus creadors. Aquesta és la història de com funcionen els seus cervells i per què han estat tan inventius, però també de com la seua capacitat per col·laborar i dominar l’art del treball en equip els va fer encara més creatius. En una era que busca fomentar la innovació, la creativitat i el treball en equip, Els innovadors és l’obra que millor mostra com ocorren.

Posted in Llibres.