La FMIV i la seua Cort d’Honor 2023 visiten el Museu d’Informàtica

La fallera major infantil de València i la seua Cort d’Honor participen en els tallers organitzats pel Museu d’Informàtica de la UPV.

L’escola va rebre el 16 de Febrer a Paula Nieto, fallera major infantil de València 2023, al costat de les components de la seua Cort d’Honor, i els màxims representants infantils de la falla del Politècnic, Carmen Rodríguez i Daniel Gómez. A la seua arribada, van aportar l’entrada sostenible necessària per a participar en els tallers que imparteix l’escola, en forma de RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) a manera de gest amb el futur del nostre planeta.

A continuació, el director del museu, Damián López, els va realitzar una visita guiada per les instal·lacions del Museu, que recorre les últimes dècades de la història de la informàtica, així com pel gran panell Bits en Femení que recull a grans figures femenines que tant han aportat al llarg dels anys en el desenvolupament de la informàtica, i que va encuriosir de les participants en la visita.

La jornada va finalitzar amb la realització d’un taller en el qual Paula i les seues companyes es van iniciar en el món de el Scratch, on van aprendre a programar a través de la concepció i disseny d’un videojoc, tal com ho faria una enginyera informàtica aplicant el pensament computacional. L’objectiu? Animar un petard creat per elles mateixes. Tota una aventura que va encendre la metxa tecnològica de les falles del 2023.

Puedes ver la noticia completa en:

https://www.upv.es/noticias-upv/noticia-13987-falleras-progr-es.html

Y el video resumen en Instagram del museo .

https://www.instagram.com/p/CovBMvNOErz

Posted in Notícies del Museu.