Pong

Instruccions

  1. Pressionar la bandera verda per a començar el joc i el botó roig per a acabar de jugar.
  2. Pressionar “player 1” per a enfrontar-se a la màquina. La dificultat per defecte és «fàcil», però es pot canviar en opcions a «normal».
  3. Pressionar “two players” per a enfrontar-se a un amic (en l’apartat d’instruccions s’especifiquen les tecles per a cada jugador).
  4. En instruccions es troba la informació necessària per a jugar.

Història

El tret d’eixida per al món dels videojocs el va donar Ralph *Baer, en patentar en 1968 el que seria el primer videojoc interactiu per a ús convencional en televisió. En 1971 van nàixer les primeres màquines recreatives de la història, les *Computer *Space *Machines, amb el joc *Computer *Space dissenyat pels estudiants *Ted *Dabney i *Nolan *Bushnell.

Gràcies a això, *Bushnell va pensar en les possibilitats que podria tindre si un videojoc similar als anteriors poguera arribar al públic de manera massiva, per la qual cosa en 1972 va fundar l’empresa *Atari juntament amb *Ted *Dabney, la qual cosa revolucionaria el mercat del videojoc amb *Pong (1972).

Hi ha una anècdota sobre la primera màquina recreativa de *Pong, en la qual *Bushnell compte que l’amo del bar els va cridar a ell i a *Ted, pel fet que semblava que aquesta s’havia desbaratat. En obrir-la per a inspeccionar com era la fallada, van descobrir que el recipient on s’emmagatzemaven les monedes estava completament ple i no permetia que iniciara el joc.

Per a accedir a la pàgina del videojoc en la web d’Escratx anar al següent enllaç –>Pong

Posted in playscratch.