L’home que sabia massa: Alan Turing i la invenció de la computadora

Títol: L’home que sabia massa: Alan Turing i la invenció de la computadora
Autor: David Leavitt
Editorial: Antoni Bosch
ISBN: 9788495348302
Ressenya: Assetjat per les autoritats i pels seus col·legues, el matemàtic britànic Alan Turing es va suïcidar el 1954 en mossegar una poma ruixada amb cianur. Va ser pioner en el camp de la matemàtica pura, responsable principal de desxifrar el codi Enigma de l’Alemanya nazi per a enviar les seues ordres xifrades, progenitor de les idees que van conduir a la invenció de l’ordinador, homosexual declarat en una època en què aquesta conducta contravenia tant les convencions socials com la llei, … Un personatge, en definitiva, excèntric i brillant, que va ser víctima de la ingenuïtat i la franquesa

Posted in Llibres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *