La Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor visiten el Museu d’Informàtica amb motiu del #11F i coneixen el mural #BitsenFemeni

El divendres #11F, Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, vam tindre l’honor de ser visitats per la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor 2022, en una visita organitzada amb suport de la prefectura d’administració de la @etsinfupv

Es va realitzar el recorregut pels fons museogràfics i les instal·lacions #Bitsenfemení, que visibilitza la trajectòria de dones rellevants en la història de la informàtica, i per #ERRREqueERRRE, que al·ludeix al consum responsable d’aparells elèctrics i electrònics.

Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor amd el director del Museu y la directora de la ETSINF en el mural #BitsenFemeni

Mural: https://museo.inf.upv.es/va/bits-en-femenino-2/

A més, la Cort va col·laborar amb l’entrada sostenible del Museu, amb el depòsit de residus d’aparells elèctrics i electrònics RAEEs, contribuint a la seua gestió ecològica i a la responsabilitat ambiental.

@falleramajordevalencia @JCF_Valencia #Falles22

Si vols llegir la notícia completa: https://www.inf.upv.es/www/etsinf/es/la-fallera-mayor-de-valencia-y-su-corte-visitan-el-11f-el-museo-de-informatica-y-conoceran-el-mural-bits-en-femenino/

Posted in Notícies del Museu.