La Fallera Major Infantil i la seua Cort d’Honor participen en un taller d’Scratch en el Museu d’Informàtica.

Dimecres passat van vindre la Fallera Major Infantil #FMIV, Nerea López Maestre i la seua Cort d’Honor, juntament amb la Fallera Major Infantil de la falla de la UPV, Lucía Beltrán Giménez i el President Infantil de la falla, Vicent Xirivella Andrés, a conéixer les instal·lacions del Museu d’Informàtica en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica i assistir a un taller d’introducció a la programació amb Scratch.

 

Les components de la Cort van acudir cap a les 18h i van accedir al Museu deixant en depòsit materials per a reciclatge com a bescanvi de la seua entrada, residus d’aparells elèctrics i electrònics  (RAEEs), amb aquesta iniciativa es tracta de conscienciar a les persones que accedeixen al museu sobre l’increment del fem electrònic vinculat amb la tecnologia i el seu correcte reciclatge.

Notícia completa: https://www.inf.upv.es/www/etsinf/ca/la-fallera-mayor-infantil-y-su-corte-visitan-el-miercoles-el-museo-inf-y-realizaran-un-taller-de-scratch/

Publicació en Instagram @JCF_Valencia: https://www.instagram.com/p/CaDbrIIt5wi/?utm_source=ig_web_copy_link @JCF_falles22 #Falles22

Posted in Notícies del Museu.