Presentació del Llibre de Salvador Lucas

El 10 de Març es va presentar en la sala d’actes de la ETSINF el llibre del professor Salvador Lucas Alba, Catedràtic de la UPV i membre de l’institut d’investigació VRAIN, titulat: “La màquina que va canviar el món: Gènesi, desenvolupament i evolució de l’ordinador” editat per Edicions Complutense en la col·lecció divulgació, apartat de ciències. A l’acte va acudir per part del Museu d’Informàtica el seu Director Damián López i per part de l’Escola d’Informàtica ETSINF Daniela Gil, Subdirectora d’Intercanvi Acadèmic i Cultura, així com Manuel Joaquín Salamanca López, Director d’Edicions Complutense, que van ser els encarregats d’obrir la presentació. A continuació, els convidats Ricardo Peña Marí i Narcís Martí Oliet, tots dos Catedràtics de la Universitat Complutense, juntament amb el mateix autor Salvador Lucas Alba van prendre la paraula per a parlar sobre el llibre i el seu contingut. Finalment va haver-hi un torn de preguntes en el qual es va animar al públic a participar.

 

Posted in Notícies del Museu.