Super Mario Bros

Instruccions

  1. Pressionar la bandera verda per a començar el joc i el botó roig per a acabar de jugar.
  2. Prémer “Jugar” per a començar la partida
  3. Prémer “Instruccions” per a veure les instruccions del videojoc
  4. Prémer “Crèdits” per a veure els crèdits del videojoc

Notes

El videojoc no ha sigut recreat fidelment en Escratx. Tan sols s’ha implementat un nivell inventat per l’autor per a demostrar l’adaptació d’aquest videojoc en Escratx. A més per a fer-ho més difícil el jugador només posseeix una única vida.

Per a accedir a la pàgina del videojoc en la web d’Escratx anar al següent enllaç –> Super Mario Bros

Història

Super Mario Bros és un videojoc de plataformes llançat per a la Nintendo Entertainment System (NES). Desenvolupat i publicat per Nintendo en 1985. És considerat el millor videojoc de plataformes i tota una icona dins d’aquest gènere. El jugador presa el controla de Mario Bros qui ha de rescatar a la princesa del regne segrestada pel rei Koopa. Mario haurà de recorres tot el seu regne a la recerca de la princesa. Però haurà d’anar amb compte amb els perills que li esperen.

El videojoc va ser creat per Shigeru Miyamoto i el personatge de Mario prompte es convertiria en la imatge de la companyia Nintendo. Actualment existeixen innombrables jocs sobre l’univers creat per *Miyamoto i és la saga que més videojocs a venut a tot el món.

Objectiu

El jugador controla a *Super Mario qui té la missió de rescatar a la seua princesa. Pel camí, el jugador haurà d’enfrontar-se als perills que hi ha en cada nivell.

Posted in playscratch.